Jordi, cili është budallai, Kovaçiç flet 3 gjuhë dhe..atë të topit

Jordi Alba ka fyer Mateo Kovacicin duke e quajtur budalla dhe duke i thënë që të mësojë të flas në gjuhën spanjolle.

Por, siç duket Alba ka gabuar rëndë, pas Kovaçiç tashmë flet gjuhën spanjolle dhe tre të tjera veç gjuhës kroate, që e ka amtare.

Mesfushori i Realit flet anglisht, gjermanisht, italisht dhe spanjollisht, duke treguar se sikurse në futboll, është shumë i zoti edhe në gjuhë.