Të jesh i lumtur edhe në stol? Rodriguez..thumbim per trajnerin

James Rodriguez ia ka bërë të qartë Zinedine Zidane që kërkon më shumë minuta në lojë.
Në një intervistë për RNC Deportes ai ka deklaruar haptas që është i lumtur tek “Los Blancos” por dëshiron të aktivizohet më shumë.

“Dua të luaj më shumë, por dikush tjetër komandon këtu dhe ai vendos kush luan e kush jo, duhet ta respektojmë këtë”, tha Rodrigues.