Plasi dashuria në Bundesligën e dytë, portierja dashurohet me trajnerin!

Nuk jepen emra, por fotografia flet sa për gjithçka. Në një skuadër të Bundesligës së dytë gjermane, gjatë punës paska lindur dashuria, diçka krejt normale kur njerëzit janë të rinj dhe simpatikë. Një trajner portierësh në një ekip të kategorisë së dytë është dashuruar me portieren që stërvit, diçka që nuk besohet se i prish punë skuadrës, madje mund të themi se më tepër i bën mirë. Kjo quhet dashuria e pazakontë e Bundesligës së dytë shkruan “Bildi”.

Sfidanti.al