Përshëndetja ushtarake në Francë-Turqi; UEFA hap hetimet

Futbollistët turq e bënë sërish përshëndetjen ushtarake si në sfidën me kombëtaren shqiptare. Këtë radhë këtë gjest ata e bënë në ndeshjen me Francën në Paris gjë që solli edhe reagimin e qeverisë franceze që nëpërmjet Ministres së Sporteve Roksana Maracineanu I kërkoi UEFA që të ndërmarrë sanksione ekzemplare ndaj përfaqësueses turke. UEFA nga ana

Vazhdoni leximin →

Incident me ekipin turk, bllokohet në aeroport, polemika dhe për një furçë ‘mikrofon’

Futbollistët e përfaqësueses turke u bënë protagonistë të një ngjarjeje që mund të shkaktojë incident diplomatik. Ata u mbajtën për disa orë në aeroportin e Rejkjavikut në Islandë nga autoritetet duke iu nënshtruar kontrolleve të pasaportave, ndërkohë që iu hapën edhe bagazhet për arsye sigurie. Por historitë nuk mbyllen këtu. Delegacioni i skuadrës turke u

Vazhdoni leximin →