Polemika në rrjete sociale; Ronaldo bllokon ‘Transfermarkt’ në Instagram për vlerën e ulët në merkato

Kohët e fundit Transfermarkt, portali I specializuar në vlerësimin ekonomik të botës së futbollit, përpiloi klasifikimin e futbollistëve më të kushtueshëm në bazë të moshës. Cristiano Ronaldo rezultoi se ishte 35 vjecari më I kushtueshëm me 75 milionë Euro, por për luzitanin kjo shifër ishte e ulët dhe për këtë arsye, Cristiano Ronaldo e bllokoi

Vazhdoni leximin →