Femra më tërheqëse në botë; dhe fituesja është….Kate Upton

Femra më tërheqëse në botë; dhe fituesja është….Kate Upton Kate Upton është femra më tërheqëse në botë. Kjo është ajo që rezulton nga klasifikimi i përpiluar nga revista ‘World and Pleasure International’. Sipas kësaj reviste, modelja amerikane që ishte në kopertinën e numrit të fundit të ‘Sports Illustrated’ është në krye të listës së përbërë

Vazhdoni leximin →