Femra më tërheqëse në botë; dhe fituesja është….Kate Upton

Femra më tërheqëse në botë; dhe fituesja është….Kate Upton

Kate Upton është femra më tërheqëse në botë. Kjo është ajo që rezulton nga klasifikimi i përpiluar nga revista ‘World and Pleasure International’. Sipas kësaj reviste, modelja amerikane që ishte në kopertinën e numrit të fundit të ‘Sports Illustrated’ është në krye të listës së përbërë nga 12 femrat më sexy. Klasifikimi është përpiluar nga sociologu Alejandro Gaston Jantus  sipas të cilit, Upton që është e fejuara e lojtarit të bejzbollit, Justin Verlander, ka lënë pas emra të tillë si Britney Spears dhe Emma Watson që plotësojnë dy shkallët e tjera të podiumit. Pesëshen e femrave më tërheqëse të botës e plotësojnë Kaley Cuoco dhe Jennifer Lawrence dhe menjëherë pas tyre vijnë  Georgia Salpa, Kendall Jenner, Kelly Brook, Michelle Keegan, Carolina Flack, Ariana Grande y Lucy Mecklenburg.

sfidanti.al