Në Spanjë; vetëm lojtarët që blihen nga 1 janari në merkato do të jenë ekstrakomunitarë

Pas akordit mes Mbretërisë së Bashkuar dhe BE për Brexit, Liga, Federata Spanjolle e Futbollit dhe Shoqata e Futbollistëve në Spanjë, arritën një akord për sistemimin e situatës së futbollistëve britanikë që luajnë në vendin iberik. Në bazë të këtij akordi, lexohet te AS, futbollistët që janë federuara tashmë për sezonin 2020/21 nuk do të

Vazhdoni leximin →

La Liga, klubet mund të aplikojnë 5 zëvendësimet dhe grumbullimet me 23 lojtarë

FIFA me rastin e rikthimit të aktiviteteve futbollistike, autorizoi në mënyrë të jashtëzakonshme për shkak të pandemisë klubet që të marrin 23 futbollistë për ndeshjet e tyre dhe të aplikojnë rregullin e 5 zëvendësimeve në ndeshjet zyrtare. Këto masa do të mund të aplikohen edhe në sezonin 2020/21  që në Spanjë nis këtë fundjavë. Federata

Vazhdoni leximin →