Roi Kini ka besim te Mançester Junajtidi

Roi Kini është një nga lojtarët që ka luajtur në epokën shumë të suksesshme të Junajtidit, një legjendë e vërtetë e “djajve të kuq” që ka luajtur 12 vite (1993-2005) me këtë klub. Por, megjithatë, ai rrallë herë bën deklarata dhe parashikime, kështu që vlerësimi kurajoz që ai bëri mbas humbjes (1-0) së Mançesterit të

Vazhdoni leximin →