F1, Perez në autoizolim në Silverstone pas testit për Covid

Bien sirenat e alarmit për coronavirus në paddockun e Formula 1 në Silverstone. Piloti I Racing Point, Sergio Perez, është aktualisht në autoizolim si masë paraprake pasi testi për Covid-19 i kryer prej tij rezultoi i pavlefshëm. Meksikani, që zhvilloi edhe një test tjetër është në përgjigje të rezultatit dhe nuk mori pjesë në media-day

Vazhdoni leximin →