S’ka Premier League në Kinë; zgjidhet kontrata me televizionin e Suning

Zgjidhje e kontratës me efekt të menjëhershëm. Premier League zgjidhi kontratën prej 632 milionë Eurosh me televizionin kinez të Suning, PPTV. Akordi 3-vjecar për transmetimin e ndeshjeve të kampionatit anglez në Kinë me këtë televizion u nënshkrua në 2019, por tani ajo u zgjidh dhe sipas BBC arsyeja është për arsye financiare. Sipas rrjetit televizivbritanik,

Vazhdoni leximin →