F1, FIA ‘fal’ bluzën e Hamilton kundër policisë amerikane

‘Nuk do të braktis luftën kundër padrejtësive dhe diskriminimeve racial-siguroi Lewis Hamilton dhe e gjithë kjo në një kohë kur FIA vendosi që të mos hapë hetime për bluzën që kampioni i botës veshi në podiumin e garës së Mugellos. Në Bluzën e Hamilton shkruhej: ‘Arrestoni policët që vranë Brenna Taylor’. Ishte një zëdhënës i

Vazhdoni leximin →