‘Dashuria është e verbër’; grafiti i famshëm i puthjes Messi-Ronaldo del në ankand

Grafiti I famshëm I puthjes mes Lionel Messit dhe Kristiano Ronaldos I realizuar nga artisti urban Tvboy(Salvatore Benintende’ dhe që titullohet ‘Dashuria është e verbër’ është në shitje pasi ka dalë në ankand. Këtë nismë e ka ndërmarrë  Shtëpia e Ankandeve ‘Escrapalia’ që ka vendosur 24 tetorin si afatin përfundimar për ata që janë të

Vazhdoni leximin →