Aksidenti i Bryant; piloti me përgjegjësi të rënda

Ishin gabimet e njëpasnjëshme të pilotit Ara Zobayan që shkaktuan vdekjen e Kobe Bryant, vajzës së tij Gianna dhe 7 personave të tjerë mes të cilëve ai vetë në aksidentin me helikopter që ndodhi në 26 janar në Kaliforni. Kjo është ajo që zbulohet në raportin e National Transportation Security Board, sipas të cilit Zobayan,

Vazhdoni leximin →