Vijon kaosi në MotoGP; pezullohet edhe gara e Katalonjës në 7 qershor

Cmimi I Madh I Katalonjës në MotoGP në pistën e Montmelo nuk do të zhvilliohet sipas parashikimit, në 7 qershor. Gara u pezullua dhe ai që e konfirmoi këtë ishte Sekretati I Përgjithshëm I Sporteve të Katalonjës, Gerard Figueras dhe tani pritet që ky njoftim të jepet edhe nga Dorna

‘Shpresojmë që gara të përfshihet sërish në kalendat-shtoi Figueras duke mos specifikuar data alternative.

Në këtë situatë të krijuar, gara e parë e sezonit në MotoGP rezulton të jetë Cmimi I Madh I Mugellos në 31 maj, por duke parë pezullimet e garave edhe në Jerez, Le Mans e Montmelo, edhe gara në pistën italiane duket se do të ketë të njëjtin fat

Sfidanti.al