Rrëfimi ‘hot’ I Lineker: Një tifoz më pa brenda në makinë me gruan time teksa bënim…

Geri Lineker rrëfen një episode kurioz nga jeta e tij kur ishte ende futbollist dhe këtë e bën gjatë podcastit të tij.

‘Duke u kthyer prapa në kohë, në kohët e mia kur fitoja 100 Paund në javë dhe frekuentoja vajzës që më pas u bë nëna e djemve të mi, kisha një makinë të personalizuar-tregon Geri Lineker-kisha një Fiat Uno me shkrimin ‘Gary Lineker Drives’ gjithandej me shkronja të mëdha. Ishte e sikletshme. Një ditë hasëm në një rrugë të vogël fshati dhe aty filluam gjithcka. Papritur dëgjuam dikë që të trokiste në dritare dhe tha:’Geri, e dimë që je aty, mor djalë’ dhe në atë rast nuk arroita të coja në fund atë që isha nisur’

Sfidanti.al