Bashkëshortja e Kanixhias vijon të shfryjë: Klaudio, I droguar nga e dashura

E dashura e burrit tim është një prostitutë që e drogon për të marrë paratë e tij-janë këto akuzat e lëshuara nga Mariana Nannis në studion e programit ‘Live-Non e’ la d’Urso’ në televizionin Italian kundrejt ish sulmuesit argjentinas të viteteve 80-90 dhe të dashurës së tij të re Sofia Boneli që është një modele 26 vjecare

Sipas Nanis, Kanixhia duket se është ‘burgosur’ totalisht nga e dashura e tij që ka zakon që t’u afrohet meshkujve në gjendje të mirë financiare për të shfrytëzuar llogaritë e tyre bankare.

Mariana Nanis nuk kursen asgjë në rrëfimin e  saj në televizionon Canale 5 sidomos kur bëhej fjalë për stilin e jetës pa rregulla të bashkëshortit të saj dhe të raporteve me fëmijët.

Sfidanti.al