Një ekip kroat i ligës së tretë, Marsonija, mbledh më shumë tifozë se…

Ekipi Marsonija, momentalisht, konkurron në ligën e tretë së Kroacisë dhe njihet se nga ai kanë dalë lojtarë të tillë, si Mario Manxhukiç dhe Ivica Oliç. Ky klub ka ambicie të mëdha për sezonin e ardhshëm, pasi synon që të konkurrojë në një ligë më sipër dhe, në këto përpjekje të tij, ai ka mbështetjen maksimale të tifozëve të vet që arrijnë ta ndjekin nga mbrapa atë, deri në më shumë se 700 veta.

Ç’është e vërteta, kaq tifozë nuk i ndjekin ekipet e veta në ligat kryesore të vendeve të Ballkanit.

Sfidanti.al