Rritet familja e Klubeve Evropiane, Milan bashkohet me ECA

Familja e Shoqatës së Klubeve Evropiane ECA zgjerohet pasi pjesë e saj tani është edhe Milani. Klubi kuqezi nëpërmjet kanaleve të tij social zyrtaruizoi lajmin e bashkimit të tij me këtë shoqatë ku bëjnë pjesë 232 klube të Kontinentit të Vjetër dhe ku president është pikërish Andrea Anjeli, që është njëkohësisht edhe president i Juventusit.

‘Milani është krenar që është anëtar i Shoqatës së Klubeve Evropiane-lexohet në komunikatën e kuqezinjve-vendosim të ardhmen e futbollit së bashku’.

sfidanti.al