Ronaldo, natën dhe ditën… stërvitet në shkretëtirën e Dubait!

Ylli i Juventusit, Kristiano Ronaldo, e shfrytëzoi pauzën e Vitit të Ri që të shkojë në Dubai, por edhe atje, ku ka shkuar, ai nuk e ka ndërprerë stërvitjen. Ai bën vrapime të gjata natën, kur është edhe më freskët.
Në një rast, Ronaldo u pa duke vrapuar me shpejtësi përmes shkretëtirës, kur kishte rënë ërrësira, i shoqëruar nga Kristiano juniori dhe miq të tij.
Sfidanti.al