19 vjet në parket, Tim Dankan thotë mjaft

Më në fund vjen koha për të thënë mjaft. Tim Dankan është tërhequr nga basketbolli i luajtur, kur i ka kaluar 40 vjeç (saktësisht është i datëlindjes 25 prill 1976). Flitet për një nga gjigandët e basketbollit amerikan, që ia kushtoi të gjithë karierën e tij 19 vjeçare në parket, San Antonio Spurs. Dhe gjatë

Vazhdoni leximin →

“Robin Hudët” modernë vjedhin miliona dollarë nga videolojrat e FIFA-s

Nuk sulmohen vetëm sistemet kompjuterike të institucioneve. Hakersat duan edhe dollarë, jo vetëm sekrete. Viktimë e sulmeve të fundit të tyre ishte një kompani që merret me videolojrat e FIFA-s. Piratët e internetit patën “dorë të rëndë”, plot 15 deri në 18 milionë dollarë, në dëm të kompanisë “Elektroniks Arts”. Kjo kompani prodhon videot e

Vazhdoni leximin →