Më në fund, lajme të mira për Mihael Shumaherin?

“Me të vërtetë, shpresoj që, së afërmi, ne të dëgjojmë lajme të mira për Shumaherin. I admiroj Korinën dhe Mikun sesi ata po e përballojnë situatën e krijuar, para së gjithash, duke u qëndruar larg organeve të medias”, deklaroi, dje, ish-piloti i Formulës 1 austriaku Gerhard Berger që beson se kampioni i shtatëfishtë, Mihael Shumaher,

Vazhdoni leximin →