Nje titull Doctor Honoris Causa per mjerimin e futbollit

Duke filluar nga 9 nentor  2020  futbolli shqiptar ka tashme nje Doctor Honoris Causa. Dhe ju akordua sot zotit Armand Duka, President i Federates Shqiptare te Futbollit. Mos prisni qe te kritikoj Universitetin e Sporteve  qe e akordoi kete tillull sese mendoj se ai ishte plotesisht i kopsitur. Ndonese me fytyra te maskuara, Universiteti ne

Vazhdoni leximin →