Ernesto Valverde dhe letra e lamtumirës nga Barcelona

Një ditë pas shkarkimit të tij si trajner I Barcelonës, Ernesto Valverde shkoi në qendrën sportive Sant Joan Despi për t’I thënë lamtumirën futbollistëve dhe punonjësve të tjerë të klubit, një vizitë që zgjati 20 minuta  me trajnerin që në fund të së cilës preferoi të mos japë intervistë për median. Në fakt Ernesto Valverde

Vazhdoni leximin →