Legjenda Safet Sushiç, kandidati më serioz për trajner të Sllovenisë

Legjenda e futbollit boshnjak, Safet Sushiç, është kandidati më serioz për vendin vakant të trajnerit të Sllovenisë që, deri kohët e fundit, është mbajtur nga slloveni Sreçko Katanec. Mediumet në Slloveni, krahas Sushiçit, përmendin edhe emrat e trajnerëve  Tamazh Kavçik, Matiazh Kek, Robert Prosineçki dhe Eduardo Reja. Sushiçi ka punuar si trajner në Turqi, kurse

Vazhdoni leximin →