Lindsej Von nuk tërhiqet pa thyer rekordin botëror

Është padyshim një nga skiatoret më të mira të të gjitha kohëve, por dëshiron të jetë numri 1. Lindsej (ose Lindsi) Von është në prag të sezonit të ri të skive, me objektivin për të arritur dhe për të kaluar legjendën Ingemar Stenmark, për numrin e përgjithshëm të garave të fituara. Amerikania ka 82 suksese,

Vazhdoni leximin →