Shqipëri-Izrael nuk shtyhet, por frika nga terrorizmi mbetet!

Do të luhet të shtunën në orën 20:45. Ky është vendimi I prerë I Federatës Shqiptare të Futbollit (FSHF) për ndeshjen ndaj Izraelit. Pas hamendësimeve në media lidhur me një shtyrje të mundshme, FSHF doli me deklaratë zyrtare duke konfirmuar ditën dhe orën. Gjithsesi, frika për ngjarje të papëlqyera ekziston ende. Autoritetet ushtarake izraelite I

Vazhdoni leximin →