Braziliani Robinjo përsëri në Evropë? Do ta “driblojë” edhe burgun…

Ylli i dikurshëm më i madh i “Kariokave”, Robinjo, momentalisht, ka mbetur pa klub, duke qenë se është ndërprerë bashkëpunimi mes tij dhe klubit braziian, Atletiko Mineiro. Sidoqoftë, interesim për të ka shprehur klubi turk Konjaspor, ndërkohë që edhe vetë Robinjo është dakord që të bashkohet me këtë klub të kampionatit kryesor të Turqisë, kështu

Vazhdoni leximin →