Reali i Madridit vetëm me një firmë fitoi 280 milionë euro!

Rezultatet e dobta në ndeshjet e fundit, klubi i Realit të Madridit duket se po i zëvendëson me “injeksione” të reja financiare. Atmosferë e keqe në dhomën e zhveshjes nuk do të thotë armosferë e keqe, në përgjithësi, në klubin “mbretëror”, pasi në mjediset e këtij të fundit janë përhapur vibracionet pozitive të marrëveshjes shumëmilionshe

Vazhdoni leximin →

Barcelona vishet me ar, një fanellë që shkëlqen edhe arkën!

Barcelona është mbuluar me ar nga sponsori. Klubi katalan ka zyrtarizuar marrëveshjen e re me një ndërrmareje tregtare japoneze Rakuten. Flitet për një binzes me miliona, dhe kjo nuk është ndonjë e papritur, sapo ke përmendur emrin e Barcelonës.  Duke filluar qysh nga korriku 2017-të, në arkën e klubit katalan do të derdhën 55 milionë

Vazhdoni leximin →