Redi Jupi, një republikë futbolli në Petrelë

Në një kohë kur në investimet bëhen me qëllimin e vetëm për të marrë fitime të shpejta, janë edhe një kategori njereëzish, të cilëve pasioni u ka mbetur sikur të ishte një orë e vjetër, e pakurdisur. Vendi është mbushur me lokale nga më luksozet dhe frekuentimin e tyre klientët e klasifikojnë si “hit parade”

Vazhdoni leximin →