Ndoshta një rekord, babë e bir përjashtohen në të njëjtën ndeshje

Anglia është vendi i çudirave të futbollit dhe njëra prej tyre ndodhi në fushën e Forest Grin Roversit. Skuadra modeste që u ngjit në futbollin profesionist për herë të parë në histori, provoi dëshpërimin e dy kartonëve të kuq në ndeshjen shtëpiake ndaj Uajkombit. Fillimisht, gjyqtari përjashtoi futbollistin Çarli Kuper për një ndërhyrje të rëndë

Vazhdoni leximin →