Angli-Kroacia, ose ndeshja ku luhet për gjithçka!

Anglia, Kroacia dhe Spanja do të mësojnë sot fatin në Ligën e Kombeve. Njëri ekip do të kualifikohet për në gjysmëfinale të nivelit A, një tjetër do të bjerë nga kategoria, ndërsa e treta do të mbetet në “mesin e artë”, pra “as mish, as peshk”! Çfarë do të ndodhë në “Uembli”, dhe si janë

Vazhdoni leximin →