Paje të lë me gojë hapur: xhonglon me çamçakëz!

Kur Dimitri Paje ka bërë driblime dhe ka treguar se me topin është një artist i vërtetë, shumë vetë që nuk e njihnin, kanë menduar se “filmi i tij” është me metrazh të shkurtër.  E vërteta është ndryshe: edhe në Londër, francezi është artizan i spikatur me topin.  Që është xhongler dhe virtuoz, këtë askush

Vazhdoni leximin →