Euro 2020, eventi drejt ndeshjeve me tifozë në stadiume

Qytetet e përcaktuara për të pritur Euro 2020 kanë vendosur që të hapin dyert për tifozët në stadium gjatë këtij evenimenti. Tashmë në UEFA po dërgohen me radhë njoftimet për lejet e marra nga qeveritë respektive për të lejuar praninë e publikut në stadium. Italia dhe Holanda ishin dy prej vendeve që bënë të ditur

Vazhdoni leximin →