Me kilogramët, Gjokoviçi ka humbur edhe energjinë

Trajneri i ekipit përfaqësues të tenisit të Serbisë në Kupën Dejvis, Bogdan Obradoviç, konsideron se shkaku i rezultateve të dobta të Xhokoviç, në gjysmën e dytë të këtij sezoni, është se asi serb ka humbur disa kilogramë, kështu që ai ka humbur nëkohësisht forcë dhe energji në lojën e tij. “Kam konstatuar se kohët e

Vazhdoni leximin →