Mario Gëtze dhe Ana Katrin në altar…përsëri

Mario Gëzte dhe An Katrin shkojnë në altar…për të dytën herë. Futbollisti gjerman dhe bashkëshortja e tij në një ceremoni në Majorka përsëritën betimet e tyre martesore, pikërisht 1 vit pas dasmës së tyre të parë. Sipas televizionit gjerman RTL, ceremonia e fshehtë u organizua në Son Marroig Farm, ish ndërmarrja e Arkidukës Ludvig Salvador

Vazhdoni leximin →