Portugalia, Ronaldo sërish jashtë; s’luan ndaj Italisë

Kristiano Ronaldo vazhdon që të qëndrojë jashtë skuadrës përfaqësuese të Portugalisë. Sulmuesi i Juventusit edhe këtë radhë nuk është grumbulluar që do të thotë se ai nuk do të jetë në ndeshjen që kampionët e Evropës do të luajnë ndaj italisë dhe Polonisë për Ligën e Kombeve. ndërkaq ai që gëzohet në këtë pikë është

Vazhdoni leximin →