NBA, kur Lebron Xhejmsin e mund një debutues i Indianës!

Ishin sekondat e fundit të sfidës dhe “Mbreti i basketbollit” sapo i kishte dhënë epërsinë Lejkërsave me koshin e tij. Gjithsesi, as Lebron Xhejmsi nuk e kishte imagjinuar se përfundimi do të ishte humbje dhe se ai do të mundej nga një debutues. “Ruki” (Rookie) Endrju Nembhard shënoi një tripikësh pikërisht në kohën që u

Vazhdoni leximin →