Ajaksi me një futboll “bërthamor” e çmontoi Lionin!

Tinejxherët e Ajaksit të Amsterdamit nuk fituan, në stadiumin “Johan Krojf Arena”, por, me të vërtetë, e “shkelën me këmbë” Olimpikun e Lionit, duke e mundur atë thellë 4-1, në ndeshjen e parë gjysmëfinale të Ligës së Evropës, dhe duke performuar në fushë një futboll tërheqës që të kujtonte futbollin e “ditëvë të bukura” të

Vazhdoni leximin →