Norvegjezët kundër UEFA-s: Respekt për të gjithë, jo vetëm për “të preferuarit”

Tifozët e ekipit norvegjez, FK Kopenhagen, në ndeshjen e mbrëmshme të Ligës së Kampioneve me Porton, ngritën një parrullë të madhe në tribunë, duke u shprehur në mbrojtje të klubeve që, konvencionalisht, konsiderohen klube të vegjël në Evropë dhe që nuk janë në sferën e influencës së UEFA-s. “Fair-Play dhe respekt për të gjithë klubet

Vazhdoni leximin →