Edhe një rekord tjetër për  “përbindshin” Lebron Xhejms

Lebron James shënoi 44 pikë, rezultati më i mirë sezonal për të dhe arriti numrin e 7 mijë asist në karrierë duke udhëhequr Cleveland Cavaliers në një fitore spektakolare 116-105 ndaj Charlotte Hornets. Përpara publikut të tij, Kampionët në fuqi të NBA dominuan mbi parket duke detyruar Hornets të vihen gjithmonë në ndjekje të rezultatit.

Vazhdoni leximin →