Për dy javë rinovojmë me katër nga yjet, thonë në Madrid

Afati është si një ultimatum për vetveten. Tek Reali i Madridit duket sikur po bëjnë autosugjestion duke folur përpara pasqyrës: Duhet të rinovojmë sa më shpejt me yjet. Bëhet fjalë për kontratat e reja me Kristiano Ronaldon (bisedimet kanë nisur ndërkaq), Pepe, Isko dhe Karvahal. Gazeta “Marka” duke iu referuar zgjedhjes së papëve të Vatikanit,

Vazhdoni leximin →