Nga Berisha te Strakosha, pa ndaluar tek Alban Hoxha

Kundër Italisë  nuk luan Berisha në portë dhe duket se do të luajë i riu i talentuar Strakosha. Megjithëse këto janë zgjedhje të trajnerit, kjo situatë më nxiti në këtë reflektim. Në fund të fundit askush  nuk na e heq të drejtën të shprehim opinionin tonë për këtë zgjedhje. Kam përshtypjesn se, përtej vlerave sportive

Vazhdoni leximin →