Fury kundër Usyk në 17 shkurt

Dueli i dueleve që më në fund do të unifikojë 4 gjerdanët e klasit më të lartë të boksit botëror, do të zhvillohet në fillim të këtij viti në Arabinë Saudite. Oleksandr Usyk dhe Tyson Fury janë në korsinë jeshile tashmë dhe të dy do të vendosin në tryezë brezat e tyre ku ukrainasi mban

Vazhdoni leximin →