Fuqia e Premier Ligës: Evertoni thyen rekordin, shpenzon 50 milionë sterlina brenda 24 orëve

Klubi i “karameleve”, sikurse quhet ndryshe Evertoni, tregoi se në cilën gjendje financiare ndodhen klubet e Premier Ligës angleze, duke shpenzuar 50 milionë sterlina brenda 24 orëve dhe duke sjellë në “Gudison Park” dy përforcime të reja. Marrëveshjet e  majme për të drejtat televizive në Premier Ligë u sigurojnë shuma të mëdha klubeve të saj.

Vazhdoni leximin →