Fitore dhe eleminim për Skënderbeun, krenaria shqiptare ndaj Dinamos nuk mjafton!

Sukses, por edhe eleminim. i tillë ishte përfundimi i ndeshjes së Skënderbeut në Ligën e Europës ndaj Dinamos së Kievit. Përkundër gëzimit të madh të një fitoreje të rëndësishme, 3-2, të parës në fazën e grupeve, shqiptarët patën edhe dëshpërimin e shuarjes edhe të shpresave të fundit. Gabimet e mëparshme, më shumë nga mungesa e

Vazhdoni leximin →