Gazetari danez kërcënohet me thyerje kamere në Katar!

Jemi në Katar, ku organizimi i një Botërori duket si diçka ekzotike. Shpesh në Perëndim janë përqëndruar më shumë tek problemet, si të drejtat e njeriut dhe vdekjet e punëtorëve që ndërtuan infrastrukturën, ndërsa një tjetër shmangie nga futbolli ishte ngjarja me gazetarin danez Rasmus Tantholt në Doha. Ai ishte në lidhje direkte me televizionin

Vazhdoni leximin →