Betis, kopjon stilin shqiptar me trajnerët

Betis, ekipi i kampionatit spanjoll, vuan nga një virus i përbashkët me skuadrat tona në Superligë.  Në tre sezonet e fundit janë shkarkuar  7 trajnerë dhe mungesa e stabilitetit po bëhet shumë tonike, sa mund të shpjegohet edhe më mirë dështimi i skuadrës në sezonet e fundit. Projekte të ndërprera në mes nga prepotenca e

Vazhdoni leximin →