Çfarë shpikjeje, turne tenisi në … Aeroportin e Berlinit!

Njerëzit si njerëzit, duan të bëjnë gjëra të veçanta, të ndihen të rëndësishëm duke tërhequr vëmendjen, por edhe të bëjne biznes, pra reklamim. Nuk kishte reklamë më të mirë për Aeroportin Ndërkombëtar të Berlinit, Tempelhof, sesa një turne tenisi, diçka krejt e veçantë. Një hangar për të pritur avionët u shndërrua në një fushë 30-metërshe

Vazhdoni leximin →

Arritja e Kipçoges, thyen rekordin historik të Maratonës

Maratona ka një tjetër rekor botëror dhe autori i tij është Eliud Kipçoge. Atketi kenian shkroi historinë për atletikën teksa theu rekordin e maratonës Derek Klejton që rezistonte prej 51 vitesh. Kipçoge e vendosi rekordin e ri botëror të kësaj disipline në Maratonën e Berlinit kur i përshkoi 42 km e kësaj ngjarje të madhe

Vazhdoni leximin →