Antetokunmpo si Xhabari, Miluoki numri 1 në NBA në plej of

Kishte ndodhur për herë të fundit në 1974, kur ylli kryesor i skuadrës quhej Karim Abdul Xhabar, ish-Lju Alsindor. Ngjau më në fund pas 45 vjetësh që Miluoki Baks ta mbyllë sezonin e rregullt në NBA në vend të parë, dhe merita kryesore i shkon padyshim Janis Antetokunmpos, ish-emigrantit afrikan me nënshtetësi greke, dhe që

Vazhdoni leximin →